bergaridstall.blogg.se

Nu är alla ridhästar ute i sina sommarbeteshagar

Publicerad 2013-06-25 11:12:32 i Allmänt,

Förra veckan var det kurs här på Berga, Caroline höll i kursen som hon har haft i över 20 somrar på olika ställen runt omkring Stockholm. En del av deltagarna har varit med på Carolines Sommarkurs ändå från första gången!  Det var dressyr på förmiddagen och hoppning/ markarbete efter lunch! Alla ridhästar som var med skötte sig jättebra!  De som var med var: Olle, Pirat, Miró, Mike, Dexter, Weltina,Ozzi, Lisa, Racing!
Nu är det högtryckstvätt av stallet som gäller,så det är rent i stallet när hästarna skall sättas igång i augusti!
 

Nu är det sommarlov

Publicerad 2013-06-13 13:40:05 i Allmänt,

Förra veckan var det sista terminsdagen för 1:or och 2:or, denna vecka har det varit Sommarskola för de som har rester att klara av. Grovfoderkursen pågår för fullt ( när det inte regnar)! I Ridstallet förbereder vi för ett vuxenridläger som Caroline arrangerar 15-19/6! Några av stallets hästar kommer att vara med, det blir både dressyr, markarbete och hoppning.
Häromdagen åkte Vonkalina "Lina" hem till Visingsö, där får hon gå på sommarbete en månad innan det är dags att hitta ett nytt hem åt henne.
 Caroline ( Lina är i lastbilen)
 
HEJDÅ LINA!
Frankie, Indie, Darlinghton och Balenciaga har sovmorgon!
 

Bergadagarna

Publicerad 2013-06-03 10:36:50 i Allmänt,

Helgen 1-2 juni har det varit Bergadagarna här på skolan. I år hade vi verkligen tur med vädret, lite regn på eftermiddagen på lördagen men igår, söndag blev det riktigt härligt sommarväder! Det var mycket folk och mycket som hände på Bergas område som vanligt! Allt från Spika i spik, Ansiktsmålning till att äta våfflor och glass i LRF montern. Bergas Rid och Trav elever red och körde 4 jättefina uppvisningar på stora grusbanan, till Idas sommarvisa och Sommartider! Nu är sommaren här...... Alla fina bilder är fotograferade av Tuva-Lisa Tvilling
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela